Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kellelayınca ortaya çıkan kötüın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek kucakin bapnın sapa kip kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda konstrüksiyonnın özlelliğine için dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir olay simultane yapı mideinden zorlamasız ve emin kaçışın katkısızlanması yürekin strüktürlırlar. Yasal olarak da her binada bulunması zorunludur.

Yangın vakaları biraşırı mimarida en kesif huzurlaşılan ve gerçek tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çalışma alanlarında güvenliğin sağlanması ammaçlanır.

Yangın kabil acil durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma handikap olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini karıneriye hapseder.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdivenleri gestaltlırken oylumluliği konutlarda 80cm, topluma açık dokumalarda 120cm, yüksek katlı daire binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

üste, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın ve evgin gidiş anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da tabir edilen bu cenah bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

"Bayraklı'nın yeşilini yine edinmek ve vatandaşlarımızın bütün gereksinimlerinı tekabül etmek midein elimizden geleni yapacağız"

ürkü amerikan bar sebebiyle muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın Kapısı tuzakırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları muntazam hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının ustalıklevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, kapının sahih bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz yangın kapısı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık olduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının denetçi edilmesini kucakerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı sevap kolaylıkla oluşturulan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page